Lasiliikkeestä kaikki lasimallit, tarpeesi mukaan

Laseista on monia erilaisia malleja, joiden tekotapa vaihtelee. Osassa käytetään mekaanista voimaa hyväksi ja osa käsittelyistä perustuu kemialliseen reaktioon. Laseja myös taustavärjätään. Lasi onkin erittäin monipuolinen materiaali sisustukseen ja rakentamiseen.

Alta voit klikata tärkemmät tiedot esiin kustakin efektistä. Näin voit miettiä kohteeseen sopivaa lasia jo etukäteen. Maitolasi on kansankielinen termi kaikille vaaleaksi sumennetuille laseille. Tyypillisesti kyseessä on kirkas etsattu lasi, mutta sama efekti voidaan saavuttaa lasilla, jossa on värillinen välikalvo tai esimerkiksi hiekkapuhallus. Sellaista lasituotetta kuin maitolasi ei siis ole olemassa. Mikäli tällaista efektiä haet, asiantuntijamme osaa auttaa sinua valitsemaan oikean käsittelyn, jotta haluamasi efekti toteutuu täysimääräisesti.

Jotkin lasimallit ovat toisia harvinaisempia, esimerkiksi sininen lasi on toimitusajoiltaan yleensä hieman pidempi kuin muut värit. Kulloisestakin varastotilanteesta riippuen nämä kuitenkin vaihtelevat runsaasti ja helpoiten tiedon saat meidän myynnistä.