Tuulilasit eli ajoneuvolasit

Tuulilasit ja muut auton lasit ovat keskeinen osa auton rakennetta ja ne ovat kriittisiä matkustajaturvallisuuden kannalta.

Suurin osa auton lasivaurioista aiheutuu kivistä tai muista pienistä esineistä, jotka sinkoavat autojen renkaista tai putoavat kuorma-autoista.

Kun tuulilasi on vaurioitunut tai rikkoutunut, auto menettää osan ominaisuuksistaan ja siksi onkin tärkeää, että sen korjaa ammattitaitoinen asentaja käyttämällä laadukkaita tuotteita.

Käytämme alkuperäisiä varaosia, joten kykenemme palauttamaan jokaisen auton alkuperäiseen kuntoonsa.

Työajoneuvojen lasit

Meiltä saa myös työajoneuvojen lasit, kuten kaivurin lasit, työkoneiden lasit, traktorin lasit ja muut työkäyttöön tarkoitetut lasit. Mikäli lasin korjaus on kiireellinen, soita meille!

Aquacontrol

AquaControl-käsittelyn avulla ajaminen huonoissa keliolosuhteissa on turvallisempaa. AquaControl-käsittely lasin ja pinnoitteen kemialliseen reaktioon.

AquaControl muuttaa lasit siten, että ne hylkivät vettä ja räntää. Ajettaessa vesipisarat liukuvat tuulilasin päältä pois ja näkyvyys pysyy erinomaisena ilman pyyhkijöitäkin. Lumi, jää ja itikat on myös helppo puhdistaa lasin pinnalta käsittelyn jälkeen.

Tuulilasin vaihto - tietoa

Hyväkuntoinen tuulilasi lisää merkittävästi liikenneturvallisuutta

Nykyaikaisen auton tuulilasi on merkittävä osa kantavaa korirakennetta. Tämä johtuu tuulilasin liimakiinnityksestä. Liimattu lasi sitoo törmäysenergiaa kolaritilanteessa ja pitää lasiaukon muodossaan. Myös turvatyynyt, ja erityisesti matkustajan airbag tukeutuu lauetessaan liimattuun lasiin. Väärillä menetelmillä tai epäsopivilla tuotteilla, huonoissa olosuhteissa tai ammattitaidottomasti liimattu lasi voi kolaritilanteessa irrota ja aiheuttaa matkustajan turvatyynyn toimintaan hengenvaarallisen häiriön. Älä siis anna kenen tahansa vaihtaa autosi lasia.

Lasin huono yleiskunto on turvallisuuden kannalta vaarallisempi asia kuin yksittäinen halkeama.

Samentumisen astetta kannattaa seurata aktiivisesti itse, vaikka se onkin haastavaa, jos ajaa autolla päivittäin. Muutokset lasissa tapahtuvat pikkuhiljaa. Tuskin kukaan kuitenkaan suostuisi päivästä toiseen katsomaan naarmuisten silmälasien läpi – miksi tuulilasia ei siis vaihdettaisi, kun se on kulunut?? Tuulilasi pitää vaihtaa myös silloin, kun lasissa on halkeama. Tällöin usein katsastusmieskin vaatii lasin vaihtamista.

Tuulilasi kannattaa vaihdattaa ammattimaisessa asentamossa. Silloin työhön sisältyy takuu.

Kuten muissakin auton varaosissa, markkinoilla on ns. ”tarvikelaseja” sekä alkuperäisiä vaihtolaseja, jotka on valmistettu samoissa tehtaissa ja samoilla laatuvaatimuksilla kuin autotehtaan linjallekin toimitettavat lasit. Näiden ns. OEM- lasien istuvuus, sekä muut ominaisuudet ovat juuri sellaiset, kuin autonvalmistaja on kyseiseen malliin suunnitellut. Tosiasiassa halpalasien ja laadukkaiden lasien hintaero ei ole kuin muutama kymppi, useimmin halvempaan kokonaishintaan pyritään säästämällä liimoissa, primereissä, sekä työskentelyolosuhteissa, valitettavan usein loppujen lopuksi asiakkaan kustannuksella. Vaadi siis laatua! Me myymme ja asennamme Euroopan johtavan valmistajan, Saint-Gobainin alkuperäislaatuisia tuotteita, jotka täyttävät kaikki autonvalmistajan vaatimukset.

Tuulilasin korjaus

Pienet iskemät saadaan yleensä korjattua. Lue lisää.

Tuulilasin korjausTarjouspyyntö tuulilasista

Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian.


Lämmitettävä
Sadetunnistin
Yläreunan tummennus
äLä KIRJOITA TäHäN MITääN